Edirne Belediyesi miniklere masal anlattı

2014-04-29 07:21:00
Edirne Belediyesi miniklere masal anlattı
          Edirne Belediye Başkanlığınca, çocuklara masal geleneğini hatırlatmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.         Edirne Belediyesi sosyal projeler kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası dolayısıyla hazırlanan proje kapsamında, ilköğretim 1. ve 2.sınıf öğrencilerine masal geleneğini hatırlatmak, kütüphane ve kitapları sevdirmek amaçlandı.         Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun 1. ve 2.sınıflarından 40 kişilik öğrenci grubu, İl Halk Kütüphanesi’nde, diksiyon eğitmeni Sebahattin Bostancıoğlu tarafından anlatılan masalları dinlediler.         Edirne Belediyesi’nde görevli diksiyon eğitmeni Sebahattin Bostancıoğlu tarafından anlatılan, hem eğitici-öğretici hem de eğlenceli masalları dinleyen öğrenciler, daha sonra en okudukları veya en sevdiği kitapları arkadaşlarına anlatırken oldukça keyifli vakit geçirdikleri gözlendi.         Masal etkinliği sonrasında, öğrenciler, İl Halk Kütüphanesi’nin çocuk bölümünde bir süre kitap okudu, ardından da sinema salonunda film izlediler.