Başkan Gürkan vatandaşlarla konseri izledi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Sarayiçi’nde düzenlenen konser’i vatandaşlarla birlikte izledi.

2014-06-18 13:50:00
Başkan Gürkan vatandaşlarla konseri izledi
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 653.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin ilk konserini, Belediye Başkanı Recep Gürkan, vatandaşlarla birlikte izledi. Kırkpınar’ın ilk konserinde, Pınar Benlier, Habibe Gümüştepe, Bora Narin ve Popstar Alaturka İsmail Matev sahne alırken, yağmura rağmen Edirneliler Sarayiçi Konser alanına akın etti. Pınar Benlier, Habibe Gümüştepe, Bora Narin ve Popstar Alaturka İsmail Matev, Edirnelilere coşkulu saatler yaşatırken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ve Uzun Köprü Belediye Başkanı Enis İşbilen konseri vatandaşlarla birlikte izledi. Konserin ilerleyen saatlerinde başlayan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatsa da izleyenler konser alanını terk etmezken, ilerleyen saatlerde yağmurun şiddetlenmesi ile konser bitimine az bir süre kala konser yarıda kesilmek zorunda kaldı.   Diğer Fotoğraflar İçin Tıklayınız....