EDİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İTFAİYE ERİ SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVLARA KATILMAYA HAK KAZANANAN ADAYLAR HAKKINDA DUYURU

Belediyemizce 13 İtfaiye Eri alımına ilişkin başvuruda bulunan adaylardan sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan 5 katı (65 kişi) aday listesi aşağıdaki linklerde yer almakta olup,  yayınlanan listelerde adı soyadı yer almayan adaylar sınava katılma hakkı elde edememiştir. Sınav hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.
 “Sözlü sınav” 10.06.2021 tarihinde, İstasyon Mah. Sanayi Sitesi 1. Sk. No: 12 Merkez/EDİRNE  adresinde ;
“ Uygulamalı Sınav” 11.06.2021 tarihinde, İstasyon Mah. Sanayi Sitesi 1. Sk. No: 12 Merkez/EDİRNE  adresinde bulunan İtfaiye Müdürlüğünde yapılacaktır.
Sınavlar saat 09.00’da başlayacaktır.
Sözlü ve uygulamalı sınavlar, aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.
Sınava girmeye hak kazandığı halde, ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılamayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Sınavlar, adayların bilgi ve yeteneklerini ölçecek şekilde sözlü ve uygulamalı olmak üzere iki bölüm halinde yapılacaktır.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuru formunda beyan ettikleri adreslerine Belediyemizce düzenlenen “Sınav Giriş Belgesi” posta yoluyla gönderilecek olup, hatalı ve eksik adres bildirimi sebebiyle postada oluşabilecek gecikmeler veya postanın ulaşmamasından Kurumumuz sorumlu tutulamayacaktır.
Adaylar “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte T.C. Kimlik numarası yazılı olan Nüfus Cüzdanını, Ehliyetini veya Süresi Geçmemiş Pasaportundan vb. birini sınava girişte ibraz etmek zorundadır.
Sözlü sınavların tamamlanmasının ardından uygulama sınavlarına geçilecek olup, adayların uygulama sınavlarına girmeleri için yanlarında gelirken spor kıyafet ve spor ayakkabı getirmeleri gerekmektedir.
Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan, sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecektir.
Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

UYGULAMALI PARKUR BİLGİLERİ VE PARKUR GÖRSELİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLAR

İTFAİYE ERİ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ. (LİSANS ERKEK)

İTFAİYE ERİ SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ. (ÖNLİSANS ERKEK)