YAŞAM MERKEZİNDE YAZ ATÖLYELERİ DÖNEMİ BAŞLADI!

Edirne Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi’nde yaz atölye etkinlikleri başladı.

2022-07-06 12:34:56
YAŞAM MERKEZİNDE YAZ ATÖLYELERİ DÖNEMİ BAŞLADI!

Okulların kapanmasıyla birlikte Edirne Belediyesi tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem eğlenmeleri hem de çevresine katkı sağlayan sağlıklı bireyler olarak büyümeleri için Edirne Belediyesi Yaşama Merkezi'nde çeşitli atölyeler faaliyete girdi.

Yaz atölye etkinlikleri ilk olarak, Gizemli Masallar Atölyesi ile başladı. Atölyeye katılan çocuklar rengarenk masallarla keyifli anlar yaşadı.

Bu kapsamda her Çarşamba günü saat 14:00’da başlayacak olan “Gizemli Masallar Atölyesi” ile “Atık Avcıları Geri Dönüşüm Atölyesi” dönüşümlü olarak 3-6 yaş arasındaki katılımcıları bekliyor olacak.

Atölye katılım için 0284 213 41 09 numaralı hattı arayarak, kayıt yaptırabilirsiniz.