"POLİS TEŞKİLATIMIZIN 177.YILI KUTLU OLSUN"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

2022-04-08 07:39:24
"POLİS TEŞKİLATIMIZIN 177.YILI KUTLU OLSUN"
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yılı nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Türk polis teşkilatı; 10 Nisan 1845 yılında kurulmuş, kuruluşundan bugüne Türkiye Cumhuriyetinin birliğini, huzur ve güvenliğini korumayı başarmış büyük ve güçlü bir teşkilattır. Geçmişi şan, şeref ve kahramanlıklarla dolu, gücünü kanunlardan, desteğini ise milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana, kutsal vatan topraklarının dört bir tarafında devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruma, huzur ve güven ortamını temin etme konusunda zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin disiplinli, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir.

Türk Polis Teşkilatı, her dönem kendini geliştirmekte, yenilenen teknoloji ile birlikte kendini güçlendirmektedir. Ülke bütünlüğüne zarar verecek her türlü faaliyetin önüne geçme konusunda ciddi bir görev üstlenen Türk Polis Teşkilatı almış olduğu bu sorumluluk bilinci ile görevini eksiksiz ve şeffaf bir şekilde yerine getirirken, aynı zamanda halkımızın her türlü hizmetine koşmaktadır. Halkımızın güvenini ve takdirini kazanmış olan Türk Polis Teşkilatı, gelecek için umut olmaya devam edecektir.

Bu anlayışla görevlerini yerine getiren tüm emniyet mensuplarına özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyor, görevlerini yaparken şehit olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar temennisiyle, tüm polis teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”