Kültür ve Ticaretin Başkenti Edirne

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen “Kültür ve Ticaretin Başkenti Edirne” adlı konferansa katıldı.

2014-04-11 06:56:00
Kültür ve Ticaretin Başkenti Edirne
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen “Kültür ve Ticaretin Başkenti Edirne” konferansına, Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Bulgaristan’ın ve Yunanistan’ın birçok önemli şehirlerinin ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı. Konferansta konuşma yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne traklardan bu yana özellikle Balkan Coğrafyasıyla, Anadolu arasında hep bir geçiş noktası, köprü olmuştur. Edirne kentiyle, kentlisiyle, üniversitesiyle, kurumlarıyla o kadar iç içe geçmiştir ki, ticaret ve sanayi odamızın önderliğinde bugünde bu köprü özelliğini sürdürmektedir.” dedi.