İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

İçişleri Bakanlığı tarafından Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgeye yardım ulaştırarak, yaraların daha hızlı sarılmasına destek veren Edirne Belediyesi’ne teşekkür belgesi gönderildi.

2022-02-07 11:44:12
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

Kastamonu Bozkurt ve Sinop Ayancık’ta meydana gelen sel felaketinde bölge halkının yaralarını sarmak için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatıyla yardım kampanyası başlatılmıştı. Edirne Belediyesi’nin yardımlaşma platformu olan Edirne İMECE üzerinden başlatılan yardım kampanyasında Edirneliler, orman yangınlarında olduğu gibi sel felaketinde bölge halkını yalnız bırakmamıştı. Kuru gıda, kıyafet, çocuk giysisi, bebek bezi, bebek maması, maske, dezenfektan, ıslak mendil, kadın pedi, temizlik malzemeleri, nevresim, yorgan, yastık gibi ihtiyaç malzemeleri toplanarak, en kısa sürede afet bölgesine ulaştırılmıştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Edirne Belediye Başkanlığı adına afetzedelere vermiş olduğu maddi-manevi destekler için Teşekkür Belgesi gönderildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasını taşıyan Teşekkür Belgesi’nde şu ifadelere yer verildi;

“Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek, yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakarca yürüttüğü çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğumuz maddi-manevi destekle “Ben de varım!” dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle…”