HASAN ALİ YÜCEL ÇOCUK MÜZESİ'NDE ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER

Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde bu hafta sonu Dünya Masal Anlatma Etkinliği ile Geri Dönüşüm Atölye Çalışması gerçekleştirilecek.

2022-02-24 10:35:38
HASAN ALİ YÜCEL ÇOCUK MÜZESİ'NDE ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER
Edirne Belediyesi 2022 Edirne Yılı etkinlikleri kapsamında Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde hem öğretici hem de eğlenceli etkinlikler düzenlenecek.

İlk olarak 26 Şubat Cumartesi Günü, Dünya Masal Anlatma Günü nedeniyle Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde Masal Anlatma Etkinliği düzenlenecek. Masal Anlatma Etkinliğinde 14.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ilk seanssa 3-5 yaş grubu çocuklar, ebeveynleri eşliğinde katılabilecek. 15.30 – 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ikinci seansa ise 6-9 yaş grubu çocuklara özel olacak.

Yine 2022 Edirne Yılı etkinlikleri kapsamında Edirne Belediyesi İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde “Geri Dönüşüm Atölye Çalışması” gerçekleştirilecek. İklim değişikliğine karşı çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek olan “Geri Dönüşüm Atölye Çalışması” 27 Şubat Pazar Günü Saat:13.00’te çocuklarla buluşacak.