GÜRKAN, ZABITA TEŞKİLATI’NIN 196. YILINI KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde görev yapan Zabıta personeli ile bir araya gelerek, Zabıta Teşkilatı’nın 196. yıl dönümü ve 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nı kutladı.

2022-09-01 11:33:12
GÜRKAN, ZABITA TEŞKİLATI’NIN 196. YILINI KUTLADI

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, Zabıta memurları ile birlikte, Zabıta Teşkilatı’nın 196. yıl dönümü ve 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ziyaret etti.

Zabıta personeli ile birlikte pasta kesen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olan zabıta teşkilatımız Edirne’mizde vatandaşlarımızın sağlığını, güvenliği ve huzurunu sağlamak için canla başla görev yapmaktadır” dedi.

Zabıta Teşkilatı’nın belediyelerinin gören gözü, işiten kulağı olduğuna dikkat çeken Gürkan, “Zabıta Teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzü, belediyelerin halkla doğrudan temasıdır. Zabıta teşkilatı ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerde vatandaşın esenliği için düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası kentsel yaşama katkı sağlayan önemli bir birimdir. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. yıl dönümünde başta Edirne’mizde fedakârca görev yapan Zabıta personelimiz olmak üzere, ülkemizin her yerinde vatandaşımızın, huzuru, sağlığı ve güvenliği için görevini özverili bir şekilde yerine getiren tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.