GÜRKAN, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Huzurevi ve Uzunköprü Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi'ndeki yaşlılarla kahvaltıda buluştu. Huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Gürkan, geçmişle bugün arasında köprü kuran yaşlıların Türk Milleti’nin en büyük hazinesi olduğunu söyledi.

2022-03-24 08:36:12
GÜRKAN, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Edirne Huzurevi ve Uzunköprü Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi'ndeki yaşlılarla kahvaltıda bir araya geldi. Edirne Belediyesi Kent Ormanı’nda düzenlenen kahvaltıya Morİz Ritim Grubu da ritimleriyle renk kattı.

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, pandemi nedeniyle çok fazla dışarıya çıkamayan yaşlılara moral ve destek verdi.

Yaşlıların her zaman başlarının tacı olduğunu belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren kıymetli büyüklerimizin 18-24 Mart Yaşlılar Haftasını kutluyorum. Toplumumuzun temel direği olan yaşlılarımız geçmişle bugün arasında bizlere ışık tutan birer kaynaktır. Ömrünün büyük bir kısmını hayırlı evlatlar yetiştirmeye adamış, ülkesi ve milleti için en zor günlerde bile dimdik ayakta kalmayı başarmış yaşlılarımız, bizlerin rehberi olmaya devam edecektir” dedi.

Gürkan, dün olduğu gibi bundan sonrada onların yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Pandemi nedeniyle zor günler geçiren huzurevi sakinleri de kendilerini kahvaltıda ağırlayan Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti. Huzurevi sakinleri Morİz Ritim Grubu da ritimleriyle gönüllerince eğlendi.