Engelli genç Başkan Gürkan'a başarılar diledi

Engelli genç Belediye Başkanı Recep Gürkan’a başarılar diledi.

2014-04-11 14:36:00
Engelli genç Başkan Gürkan'a başarılar diledi
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, görevine başlamasının ardından gencinden, yaşlısına, 7’den 70’e Edirne Halkı kendisine iyi dileklerini iletmek için belediyeye geliyor. Sabah saatlerinde babası ile birlikte Edirne Belediyesi’ne gelen engelli genç Ali Sezgin Alkan, Belediye Başkanı Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret eden Ali Sezgin Alkan, “Başkanım sizi çok seviyorum. Sizi görmek için, günlerdir, babam beni size getirsin istedim. Ve şimdi görünce çok mutlu oldum. Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sizin ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Asıl ben teşekkür ederim sana. Edirne’yi sizler için engelsiz hale getireceğiz. Edirne siz engellilerimize engel olmayacak.” dedi.