EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Kandil Simidi ikramına, Berat Kandilinde de devam edildi. Edirne Belediyesi başta Saraçlar Caddesi olmak üzere camilerde ve kentin çeşitli noktalarında 20 bin adet kandil simidi ikramında bulundu.

2022-03-17 10:57:06
EDİRNE BELEDİYESİ'NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramına Berat Kandilinde de devam edildi.  Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulundu.

Berat Kandili nedeniyle Saraçlar Caddesi başta olmak üzere camilerde ve kentin çeşitli noktalarında 20 bin adet Kandil Simidi ikramında bulunduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan,  “Milletimizin ve İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, Ramazan ayının müjdecisi bu mübarek gecenin barış, kardeşlik, hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Kandilimiz mübarek olsun" ifadelerine yer verdi.