EDİRNE 8. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Covid-19 tedbirleri nedeniyle 2 yıl yapılamayan ancak özlemle beklenen, Edirne Belediyesi’nin kültür-sanat etkinliği “Edirne 8. Kitap Günleri” bu yıl 07-16 Ekim 2022 tarihleri arısında kitapseverle buluşuyor. Edirne 8. Kitap Günleri’nin Onur Konuğu ise Şair/Yazar Ataol Behramoğlu olacak.

2022-09-29 10:30:24
EDİRNE 8. KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Özlemle beklenen Edirne 8. Kitap Günleri, 7-16 Ekim 2022 tarihleri arasında Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Türkiye’nin çok değerli yayınevleri ve yazarlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Edirne 8. Kitap Günleri’nin onur konuğu ise Şair/Yazar Ataol Behramoğlu olacak. 35 yayınevinin ve 60’ın üzerinde yazarın katılım sağlayacağı Edirne 8. Kitap Günleri’nde ayrıca söyleşiler ve imza günleri de düzenlenecek.

Edirne Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap günlerinin, her tür düşünce ve akıma sahip yazarları ve okuyucuları buluşturacağını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bu yıl ki onur konuğumuz Ataol Behramoğlu olacak. Kitap Günleri 7 Ekim Cuma Günü gerçekleştireceğimiz açılış töreni ile kapılarını açacak. Edirne Kitap Günleri geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da sadece Edirnelilerin değil; tüm Trakya'daki kitapseverlerin katılacağı; kültür şöleninin yaşanacağı bir etkinlik olacak. Bu şölende yer almak, birbirinden değerli yazarlarla tanışmak ve kitapların büyülü dünyasında kaybolmak isteyen herkesi Edirne Belediyesi 8. Kitap Günlerimize davet ediyorum" dedi.

KİTAP GÜNLERİNİN PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

SÖYLEŞİ PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN