ÇOCUK MÜZESİ, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın en önemli projelerinden biri olan ve Cumhuriyetin 95. yılında hizmete açılan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi, minik misafirlerini ağırladı. Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri uzman eğitmenlerin verdiği eğitimlerle keşfederek ve eğlenerek öğrendi.

2022-09-23 12:17:57
ÇOCUK MÜZESİ, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’ni ziyaret etti. Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi, görev yapan uzman eğitmenler, çocuklara dünyanın oluşumundan bugüne kadar gelen canlı yaşamını hakkında bilgiler verdi.

Çocuklar müzede yaparak, yaşayarak öğrenme fırsatı yakaladı.

Çocuklara müze gezisi sırasında eşlik eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu,  “Bugün müzemizde Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencilerini ağırlıyoruz. Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi, Balkanlarda ve Trakya’daki en büyük çocuk müzesi. İnteraktif bir eğitim veriyoruz. Çocuklarımız burada yaşayarak, görerek ve dokunarak öğreniyor. Bütün öğrencilerimizi müzemize bekliyoruz” dedi.