BAŞKAN GÜRKAN VE FOKS EDİRNE TURUNA ÇIKTI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndan sahiplenilen Foks, Gürkan ile birlikte şehir turuna çıktı.

2023-01-27 08:05:11
BAŞKAN GÜRKAN VE FOKS EDİRNE TURUNA ÇIKTI

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir etkinlik kapsamında Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağını ziyaret eden Gürkan kendisine yakın tavırlar sergileyen bir köpeği Edirne Belediyesi bünyesinde sahiplenmek istediğini belirtmişti. 16 Ocak günü işlemleri tamamlanan ve Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne getirilen köpeğin adı ise “Şanslı” koyulmuştu. Fakat köpeğin asıl isminin Foks olduğu öğrenildi. Kısa sürede Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nın maskotu haline gelen Foks hem çalışanlar hem de ziyaretçilerin gözdesi haline geldi.

Foks ve Gürkan önceki gün makam aracıyla kısa bir şehir turu attıktan sonra Saraçlar Caddesi’nde yürüyüşe çıktı. Başkan Gürkan sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ise “Bugün, Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'ndan sahiplendiğimiz Foks ile geziyoruz. Sizler de bir can, bir dost sahiplenmek istiyorsanız Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nı ziyaret edebilirsiniz.” dedi.