Suzan Kardeş ile Murat Ak coşturdu

2014-12-23 15:18:00
Suzan Kardeş ile Murat Ak coşturdu
              Edirne Belediye Başkanlığı’nın organizasyonu ile, 92.Yıl Kurtuluş etkinlikleri kapsamında hava koşulları nedeniyle ertelenen, Suzan Kardeş ve Murat Ak Konseri düzenlendi.           Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ücretsiz halk konserine, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.           Sanatçı Murat Ak’ın sahne alması ile başlayan konser, sanatçı Suzan Kardeş’in sahneye çıkışı ile devam etti. Suzan Kardeş’in sahneden inerek, vatandaşların arasına katılarak şarkılarını söylemesi coşkuyu daha artırırken; Kardeş halkla birlikte dans ederek şarkılarını söyledi.           Konser sonunda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Suzan Kardeş’e Edirnelilere unutulmaz bir konser yaşattığı için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.