SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ

2023-01-09 13:56:35
SÖZLÜ SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLAR LİSTESİ

09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumunun web sayfasında yayınlanan Belediyemizde Sürekli İşçi kadrolarına alınacak olan 3 (Üç) “Muhasebe Yardımcı Elemanı” unvanı için kura tarihi 10.01.2023 saat: 14.00 olarak ilan edilmiştir.

Ancak Türkiye İş Kurumu tarafından Belediyemize gönderilen “Kuraya Tabi İlan Kapsamında Başvuranların Listesi” ve belgelerini kurumumuza ibraz eden adaylar arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar belirlenmiştir.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda kura çekimine gerek kalmadığı tespit edilmiş olup, sınava katılmaya hak kazanan adaylar arasından değerlendirme yapmak üzere 11/01/2023 tarihinde İlimiz Şükrüpaşa Mah. Şükrüpaşa Cd. No: 24 Merkez / EDİRNE adresinde bulunan Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarında saat: 14:00’ te sözlü sınav yapılacaktır.

Sınavlara katılmaya hak kazanan adaylar  aşağıda listelenmiştir.

Sınavlara katılmaya hak kazanan adaylar belirlenen gün ve saatte yukarıda belirtilen adreste sınav saatinden önce hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde olup, ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

“Muhasebe Yardımcı Elemanı”

Sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar

S.NO

T.C. KİMLİK NO