SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

Edirne Belediyesi, 2023 yılına ait Emlak Vergisi, İş Yeri Çevre Temizlik Vergisi ve İlan ve Reklam Vergisinin 1. Taksitlerin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2023 Çarşamba olduğunu belirterek, taksit ödemelerinin gecikmeye girmemesi için 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar ödemeleri yapmaları konusunda vatandaşlara hatırlatmalarda bulundu.

2023-05-16 08:39:40
SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

Edirne Belediyesi, 2023 yılına ait Emlak Vergisi, İş Yeri Çevre Temizlik Vergisi ve İlan ve Reklam Vergisinin 1. Taksit ödemeleri hakkında yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi;

“2023 yılına ait Emlak vergisi, İş Yeri Çevre Temizlik vergisi ve İlan ve Reklam Vergisinin 1. Taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs 2023 Çarşamba günüdür.  Ödemeler belediye veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile; resmi internet sitemiz, e-devlet ile Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Akbank ve Türk Ekonomi Bankası, internet/mobil bankacılık sistemleri üzerinden online olarak ya da bu bankaların ATM’ lerinden yapılabilmektedir”