SEVGİLİLER GÜNÜ EL SANATLARI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Edirne’nin üreten kadınlarının el emeği, göz nuru ürünlerinin yer alacağı Edirne Belediyesi Sevgililer Günü El Sanatları Alışveriş Günleri başlıyor. Sevdiklerine en özel hediyeleri almak isteyenler için Edirne Belediyesi Sevgililer Günü El Sanatları Alışveriş Günleri, 11-14 Şubat 2022 tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

2022-02-10 07:45:33
SEVGİLİLER GÜNÜ EL SANATLARI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BAŞLIYOR
Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 11-14 Şubat 2022 tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’nde Edirne Belediyesi Sevgililer Günü El Sanatları Alışveriş Günleri düzenlenecek. Edirne Belediyesi Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Edirne Belediyesi Morev Kadın Atölyesi, Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Üretici Kadınlar ve Antika Pazarı ve Emek Pazarı’nın maharetli kadınları el emeği, göz nuru ürünlerini satışa çıkaracak.

Edirne Belediyesi Sevgililer Günü El Sanatları Alışveriş Günleri 11 Şubat Saat:11.00’de düzenlenecek törenle açılacak. Adeta bir festival havasında gerçekleştirilecek olan Edirne Belediyesi Sevgililer Günü El Sanatları Alışveriş Günleri’nde Edirneli kadınlar, ürünlerini satarak aynı zamanda da ev ekonomisine katkı sağlayacak.