Regaip Kandili’nde 15 bin Kandil simidi ikram edildi

2014-05-02 07:12:00
Regaip Kandili’nde 15 bin Kandil simidi ikram edildi
        Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Kandil Simidi ikramı, Regaip Kandili’nde gerçekleştirildi. Edirne Belediyesi tarafından 24 mahalle;  Selimiye Cami, Eski Cami bahçeleri; Çilingirler Caddesi ve Saraçlar Caddesi olmak üzere, şehrin farklı bölgelerinde, Regaip Kandili nedeni ile vatandaşlara, toplam 15 bin adet Kandil simidi ikramı yapıldı. Saraçlar Caddesi’nde, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır vatandaşların kandillerini kutlayarak kandil simidi ikram ettiler. Başkan Yardımcısı Gegeoğlu, “Edirne Belediyesi olarak mübarek 3 ayların başlangıcı olan Regaip kandilinde halkımızın kandilini kutlamak amacıyla 24 mahallemizde,  Cami bahçelerinde, Çilingirler ve Saraçlar Caddesinde vatandaşlarımıza Kandil simidi ikram ettik. Böyle anlamlı günlerde belediyeler halkla iç içe olması gerektiğini düşünüyoruz. Ve bu Regaip Kandilinde halkımızın birebir kandilini kutlamak istedik.” dedi.