"Bedeli Ödenmiştir" Tiyatro Oyunu Sahnelendi

2014-05-13 12:09:00
"Bedeli Ödenmiştir" Tiyatro Oyunu Sahnelendi
             Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından Edirne'de "Bedeli Ödenmiştir" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. 12 Mayıs 2014 Pazar gecesi saat 20.30'da Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu izleyicilerin beğenisini topladı.   Tiyatronun ardından oyunculara Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu tarafından çiçek takdim edildi.   Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, oyuna gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek oyunculara teşekkür ederek, "Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bedeli Ödenmiştir" adlı tiyatro oyununu beğeni ile izledik. Edirne Belediye Başkanlığı sanata ve sanatçıya her zaman değer vermeye devam edecektir." dedi.   Oyunu ayrıca, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt, CHP Merkez İlçe Başkanı Şenol Geçmiş, CHp İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Geçmiş ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda tiyatrosever izledi.