Kemal Şahin, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti

2014-05-13 13:12:00
Kemal Şahin, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti
      Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve Modavizyon Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’nin Genel Müdürü Turgut Bakır, makamında ziyaret ettiler.   Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve Modavizyon Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’nin Genel Müdürü Turgut Bakır’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kemal Bey’in Edirne’ye yaptığı yatırımlar ile, Edirne’de önemli bir istihdam sağlanmıştır. Kendisine kentimize yaptığı yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Ve yeni projelerinde de kendisine, Edirne Belediyesi olarak destekliyoruz.” dedi.   Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’de, Belediye Başkanı Gürkan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Edirne’ye yapacağı yeni yatırımlar hakkında bilgiler verdi.   Ziyaret sonunda Atatürk Odası’nı ziyaret eden Şahin, anı defterini de imzalayarak, Ressam Hasan Rıza’nın tablolarını inceledi.