Kardeş Okul öğrencileri belediyeyi ziyaret etti

2014-05-14 15:07:00
Kardeş Okul öğrencileri belediyeyi ziyaret etti
                                                                            Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencileri, Kardeş Okul Projesi kapsamında Edirne’de ağırladıkları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen misafir öğrencilerle birlikte, Edirne Belediyesi’ni ziyaret ettiler.           Kardeş Okul Projesi kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencilerinin misafiri olarak Edirne’ye gelen öğrenciler, Edirne’nin tarihi yerlerini gezdikten sonra, Edirne Belediyesi’ni ziyaret ettiler.           Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu tarafından, Belediye Meclis Salonu’nda ağırlanan öğrenciler, Belediye Binasını ve Atatürk Odası’nı ziyaret ettiler.           Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, öğrencilere Edirne hakkında tanıtıcı bilgiler verdikten sonra, öğrencilerin Edirne hakkında merak ettiği soruları yanıtladı. Tanrıkulu, “Kendilerini kentimizde ve belediyemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Edirne önemli bir şehirdir. Tarih ve kültür Edirnemiz, örnek Avrupa kentlerinden biridir.” dedi.           Ziyaret sonunda Tanrıkulu, Edirne’nin simgeleri aynalı süpürge, meyve sabunu gibi hediyelerin olduğu hediye paketlerini öğrencilere verdi.