Japon Profesör, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti

2014-06-10 07:11:00
Japon Profesör, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı, Roman kültürünü araştırmak üzere Edirne’ye gelen Prof. Tetsuo MASUNAGA, makamında ziyaret etti. Roman kültürünü ve yaşantısını araştırmak üzere ülkemizde bulunan Japon Prof.Tetsuo Masunaga Edirne’ye geldi. Romanların renkli yaşantısını araştırmak için Türkiye’de bulunduğunu belirten Masunaga, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. Masunaga, Edirne’ye hayran kaldığını ifade ederek, “Edirne’yi görmekten ve siz Edirnelilerle tanışmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Kentinizden bir Edirne hayranı olarak, gönlümü burada sizlerle bırakıyorum.” dedi. Belediye Başkanı Recep Gürkan, Prof.Tetsuo Masunaga’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendisine Edirne hakkında bilgiler verdi.