GÜRKAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Tüm Edirne halkının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Barışın, huzurun, refahın ve mutluluğun kenti olan Edirne’de tekrar coşkuyla kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum. Bayramımız kutlu olsun Edirne’m” dedi.

2022-04-29 08:13:18
GÜRKAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi;

“Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Şimdi Bayram zamanı.  2 yıldır birbirimize hasret kaldık, özledik. Şimdi kavuşmak için heyecanlıyız. Ramazan Bayramı’nı karşılıyor olmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, toplumun tüm kesimlerini birbiriyle kaynaştıran, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine önemli katkı yapan özel günlerdir. Bu özel günün, Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini; savaşların ve kavgaların yerini, hoşgörü ve barışa bırakmasını temenni ediyorum. Hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizin ziyaret edildiği; çocukların sevindirildiği; yoksulların, kimsesizlerin hatırlanıp; küskünlerin ve kırgınların barıştığı; sevgi ve dostlukla, birlik - beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, barışın, huzurun, refahın ve mutluluğun kenti olan Edirne’de tekrar coşkuyla kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum. Bayramımız kutlu olsun Edirne’m.”