EDİRNE SOFRASI, GÖNÜLLERİ BULUŞTURACAK

Edirne Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Kadir Gecesi’nde kurulan Edirne Sofrası, bir kez daha aynı sofrada gönülleri buluşturacak. Edirne Sofrası, bu yıl Pazartesi ve Cuma pazarının kurulduğu alana kurulacak. Tüm Edirnelileri ve Edirne’ye gelen misafirleri 17 Nisan Pazartesi akşamı kurulacak olan Edirne Sofrasına davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kadir Gecesi’nde bir kez daha ekmeğimizi, dualarımızı, soframızı, bereketimizi paylaşacağız” dedi.

2023-04-12 12:26:10
EDİRNE SOFRASI, GÖNÜLLERİ BULUŞTURACAK

Edirne Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Edirne Sofrası, 17 Nisan Pazartesi, Pazartesi ve Cuma günleri kurulan pazarın olduğu alanda bir kez daha Edirneliler ile buluşacak.  Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nde Edirneliler, hep birlikte Edirne Sofrası’nda tüm dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesini dileyerek oruçlarını açacak.

Ramazan Ayı’nın bereketini Edirneliler ve Edirne’ye gelen misafirler ile birlikte paylaşacaklarını belirten Gürkan, ““Barışın, huzurun ve kardeşliğin şehri Edirne’de; Edirne’nin güzel insanlarıyla ve Ramazan Ayı nedeniyle Edirne’ye gelecek misafirlerimizle ekmeğimizi, inancımızı, birliğimizi ve beraberliğimizi  paylaşmak için bir kez daha aynı sofrada buluşacağız. Tüm hemşehrilerimi, Edirne’mize gelen misafirlerimizi 17 Nisan Pazartesi akşamı kurulacak olan Edirne Sofrasına davet ediyorum. Ramazanımız hayırlı, Kadir Gecemiz mübarek olsun” dedi.