Edirne Fatih Serhat İlkokulu öğrencileri, derslerini belediyede yaptı

2014-04-30 08:57:00
Edirne Fatih Serhat İlkokulu öğrencileri, derslerini belediyede yaptı
                      Edirne merkezde eğitim veren Edirne Fatih Serhat İlkokulu, sosyal bilgiler dersini Edirne Belediyesi’nde yaptı.           Edirne Fatih Serhat İlkokulu öğrencileri sosyal bilgiler dersinin yerel yönetimler konusunu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte işlediler. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Fatih Koleji ilköğretim öğrencilerine yerel yönetimler konusunda bilgilendirirken, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladılar. Minik öğrencileri ayakta alkışlayan Belediye Başkanı Gürkan, “Sizleri ayakta alkışlıyorum. Öğrenmeye meyilli tertemiz beyinlere sahip olan siz çocuklarımızı görünce ben çok mutlu oluyorum. Çünkü sizler, geleceğimizsiniz. Sizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyecek olan, ülkemize aydınlık düşünceler getireceksiniz.” dedi.