Edirne CHP İl Yönetimi’nden ziyaret

2014-04-30 13:29:00
Edirne CHP İl Yönetimi’nden ziyaret
              Edirne Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Oktay Bozkurt ve üyeler, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.             Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Seçim sürecindeki çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum, teşekkür ediyorum. Sizlerle, birlik ve beraberlik içinde, Edirne Halkı’nın teveccühü ile de, Edirne’mizi CHP’li bir belediye haline getirdik.” dedi.             Edirne Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Oktay Bozkurt, “Edirne Halkı, doğru bir tercih yaptığını ilk günden bu yana anladı diye düşünüyoruz. Edirne halkı, halkın içinde yaşayan bir belediye başkanını özlemişti. Sizde ilk günden itibaren, kepçe önüne oturabilen bir başkan, sabahları belediyeye yürüyerek gelen bir başkan, alışverişini kendisi yapan bir başkan olarak halkın sevgisini kazandınız. Halkın takdirini kazanan bir belediye başkanımız olduğu için bizlerde gurur duyuyoruz. Edirne için daha da güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Ve her zaman sizinleyiz.” diye konuştu.