EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Kandil Simidi ikramına, Ramazan Ayı’nın müjdecisi Berat Kandilinde de devam edildi. Edirne Belediyesi başta Saraçlar Caddesi olmak üzere camilerde, halk ekmek büfelerinde ve kentin çeşitli noktalarında 20 bin adet kandil simidi ikramında bulundu.

2023-03-06 10:51:04
EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramına Berat Kandilinde de devam edildi. Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi başta olmak üzere halk ekmek büfelerinde, camilerde, muhtarlıklarda ve kentin çeşitli noktalarında 20 bin adet kandil simidi ikramında bulunuldu.

Tüm Edirne halkının Berat Kandilini kutlayan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, “Edirne Belediyesi olarak halkımıza Kandil Simidi ikramında bulunuyoruz. 20 bin kutu kandil simidini, Edirneliler ile paylaştık. Tüm halkımızın, ülkemizin Berat Kandilini kutluyoruz” dedi.