EDİRNE BELEDİYESİ, DEPREMZEDELER İÇİN KERMES DÜZENLİYOR

Edirne Belediyesi, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nde tarihin en büyük depremi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için kermes düzenliyor. Kermesin tüm geliri, depremden zarar gören vatandaşlara bağışlanacak.

2023-03-02 07:56:44
EDİRNE BELEDİYESİ, DEPREMZEDELER İÇİN KERMES DÜZENLİYOR

Depremin olduğu ilk günden bu yana yaraları sarmak adına Edirneliler ile birlikte elinden gelen tüm çabayı gösteren Edirne Belediyesi, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nde önemli bir dayanışmaya daha imza atıyor. Edirne Belediyesi, belediye personeli, Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Edirne Belediyesi Morev Kadın Atölyesi, Üretici Kadınlar Pazarı ve Emek Pazarı ile sivil toplum kuruluşlarının da destek vereceği kermes 8 Mart Çarşamba Günü Saat: 11.00’da Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecek.

Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesine yapılan yardımların artarak devam ettiğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Çok büyük bir felaket yaşadık. Çok acılar yaşadık. Depremin ilk gününden beri yaraları sarmak adına tüm Edirne halkı olarak adeta seferber olduk. Edirneliler, ellerindeki tüm imkanlarıyla büyük bir dayanışma örneği gösterdi. Şimdi hep birlikte anlamlı bir kermese daha imza atıyoruz. Edirne Belediyesi olarak 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nde tarihin en büyük depremi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımız için kermes düzenliyoruz. Kermesten elde edilen tüm gelir ise depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacak. Tüm Edirne halkını bu kermese destek olmaya davet ediyorum. Haydi Edirnem, yaraları sarmaya devam edelim” dedi.