Dünyanın en kutsal varlıkları annelerimizin "Anneler Günü" kutlu olsun

2014-05-09 18:13:00
Dünyanın en kutsal varlıkları annelerimizin "Anneler Günü" kutlu olsun
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajda “Dünyanın en kutsal varlıkları annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir,dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur.” dedi. Başkan Gürkan, annelerimizin, toplumumuzun değer yargılarını bizlere öğretmesi ve bilinçlenmemizi sağlamaları yönüyle yaşamımızda büyük önemi olduğunu belirtti ve hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiklerini ifade etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan açıklamasında son olarak, “Dünyayı sevgiyle yoğuran ve anlamlı kılan, yaşamımızın en büyük güzelliği biricik annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.