ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI BESLENME VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Edirne Belediyesi tarafından anne, baba ve ebeveyn adaylarına Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Psikolojik Etkinleri Semineri düzenlendi.

2023-01-18 11:44:36
ÇOCUKLARDA SAĞLIKLI BESLENME VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik ile anne, baba ve ebeveyn adaylarına “Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Psikolojik Etkinleri” konusunda önemli bilgiler verildi. Seminer kapsamında gelişme çağındaki çocukların beslenme alışkanlıkları ile bu beslenme alışkanlıklarının çocukların yaşamlarına ve psikolojisine ne gibi etkiler sağladığı anlatıldı.

Etkinlik çerçevesinde gelişme çağındaki çocukların hangi gıdalar ile beslenmesi gerektiği, hangi vitaminlerin gelişim ve psikolojilerine doğrudan etki yaptığı ile beslenme alışkanlıklarının fiziksel ve ruhsal olarak onları nasıl etkilediği hakkında detaylı bilgi paylaşıldı.