CHP İl ve İlçe Kadın Kolları üyelerinden ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Edirne CHP il ve ilçe kadın kolları üyeleri, ziyaret etti.

2014-04-29 13:47:00
CHP İl ve İlçe Kadın Kolları üyelerinden ziyaret
          Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Edirne CHP il ve merkez ilçe kadın kolları üyeleri, ziyaret etti.         Edirne CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzel, beraberindeki il ve merkez ilçe kadın kolları üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.         CHP’li Kadın üyeleri ayakta alkışlayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Seçim boyunca emeği geçen siz kadın kolları üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin gayretleri sonucunda Edirne’de bir başarıya daha imza attık. Sizleri ayakta alkışlıyorum ve hepinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.