Belediye’den sanat etkinliğine tam destek

Edirne Belediyesi sanata-sanatçıya ve gençlere destek olmaya devam ediyor.

2014-05-23 12:48:00
Belediye’den sanat etkinliğine tam destek
Edirne Belediye Başkanlığı’nın desteği ile gençler ‘Sokakta Sanat Var’ diyerek, sanatlarını özgürce sokakta yapacak. Edirne Belediyesi’nin desteği ile, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği 'Sokakta Sanat Var' etkinliği 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sanata-sanatçıya ve gençlere her daim destek olacaklarını ifade ederek, “Edirne Belediyesi olarak, kültür-sanat alanında birçok etkinliği ücretsiz olarak Edirne Halkı’mızla buluşturuyoruz. Bu hafta sonu da, Edirne Belediyesi olarak tam destek verdiğimiz Sokakta Sanat Var etkinliği gerçekleşecek. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği’nin ortak projesine, gençlerin sanatlarını sokakta özgürce ifade edebilmeleri amacıyla, Belediye olarak tam destek verdik. Bu güzel etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu. Gürkan son olarak, 24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan sokakta sanat var etkinliği kapsamında, resim, karakalem, heykel, yüz boyama, el sanatları (ebru, hat sanatı), fotoğraf, baskı atölyesi, tiyatro, maske, grafiti, karikatür atölyeleri kurulacağını ve bunların yanı sıra dans, şiir dinletisi ve müzik grupları sahne alarak, A’dan Z’ye sanatın Saraçlar Caddesi’nde olacağını ifade etti.