Belediye Toki Evlerini satışa çıkardı

2014-05-16 11:35:00
Belediye Toki Evlerini satışa çıkardı
  Edirne Belediye Başkanlığı’na ait Toki Fırınlarsırtı’nda bulunan 2+1 daireler sahiplerini buluyor.   Edirne Belediyesi Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Belediye ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri’nin satışa çıkarıldığı ve Belediye Encümeninde satışlarla bugüne kadar 8 vatandaşın ev sahibi olduğu bildirildi.   Yapılan açıklamada, 42 adet daha dairenin, 2886 sayılı D.İ.K.’nun 49-50. maddesine göre Pazarlık (Artırma) Usulü ile her daire için ayrı ayrı satış yapılarak, vatandaşların ev sahibi olabileceği ve günümüz şartlarında ev sahibi olmanın zor olduğunun altı çizilerek, Edirne Belediyesinin Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan 2+1 daireleri uygun fiyatlarla satışa çıkardığı ve en yakın satışın da 20 Mayıs 2014 tarihinde olduğu ifade edildi.   Açıklamada son olarak, “Edirne Belediyesine ait kalan 42 adet daire için, 20-22-27 Mayıs 2014 tarihlerinde ihale yapılacak olup, ihaleye katılacak olan kişi ve veya tüzel kişilerden istenen gerekli belgeler için www.edirne.bel.tr adresinin Duyurular bölümünden öğrenebilirler. Şartname her gün mesai saatlerinde Mali Hizmetler Müdürlüğü Destek Hizmetleri Biriminde görülebilir. Ve istekliler Geçici Teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte 20-22-27 Mayıs 2014 tarihlerinde duyuruda belirtilen saatlerde Belediye Encümenine başvurabilirler.” denildi.          İhale  linki için tıklayınız...