BELEDİYE ÇALIŞANLARINA % 12 EK ZAM MÜJDESİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Personel A.Ş.’de görev yapan personel ile bir araya gelerek, maaşlarına % 12 ek zam yapıldığını söyledi. Edirne Belediyesi Personel A.Ş.’de görev yapan personel maaşına net 1200 TL zam yapıldı.

2023-04-04 09:13:26
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA % 12 EK ZAM MÜJDESİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Personel A.Ş.’de görev yapan personel ile Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda bir araya geldi. Göreve geldiği 2014 yılından bu yana gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Recep Gürkan, bunu tüm Belediye çalışanları ile birlikte başardıklarını söyledi.

“Hepimizin ortak amacı, varlık nedeni Edirnelilere iyi bir hizmet sunmak” diyen Gürkan, “Biz hem hizmet vereniz hem de hizmet alanız. Bizler de Belediyenin hizmetini alıyoruz. Ama 200 bin kişiye de bu hizmetleri sunmak zorundayız. 9 yıldır beraber yürüdük, bundan sonra da daha adil ve daha eşit bir şekilde sizlerle beraber yürümek istiyorum. Bu şehre çok büyük işler yaptık, yapıyoruz. Kendinizle gurur duyun, onur duyun. Muhteşem işler başarıyorsunuz. Her ne kadar Belediye Başkanı bensem de bu sizin başarınız. Onun için hepinizi kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Hayat pahalılığının herkesi derinden etkilediğini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Benim maaşım nasıl eridi ise sizlerin de maaşı eridi. Sendika temsilcisi arkadaşlarımla da görüştük. Şu anda en düşük 8800.-TL maaş alıyorsunuz. Bu ay itibarı ile bu maaşı net 10 bin lira olarak yaptık. Yeter mi? Yetmez, biliyorum ama Temmuz itibarı ile de ayrıca %25 artış olacak maaşlarınızda. Emekleriniz için teşekkür ediyor, ek zammın hepiniz için hayırlı olmasını diliyorum. Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.