BAYRAMIN 1. GÜNÜ MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

Edirne Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın birinci günü mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti verecek. Ayrıca yakınlarının kabirlerine çiçek ekimi yapmak isteyen vatandaşlar için mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtımı gerçekleştirilecek.

2023-04-19 08:36:53
BAYRAMIN 1. GÜNÜ MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

Edirne Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 21 Nisan Cuma Günü bayram namazı sonrasında şehir mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için Eski Camii karışındaki otobüs durağından Yenişehir, Buçuktepe, Karaağaç, Yeniimaret-Bademlik, Yıldırım ve Acıçeşme Mezarlıklarına ücretsiz otobüs servis hizmeti verecek.  Mezarlık ziyaretini tamamlayan vatandaşlar, aynı otobüslerle geri dönebilecek.

Ayrıca Buçuktepe, Yenişehir, Acıçeşme, Yıldırım, Yeniimaret-Bademlik ve Karaağaç Mezarlıkları’nda yakınlıklarının kabirlerine çiçek ekimi yapmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz çiçek dağıtımı gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, mezarlık görevlilerinden ücretsiz olarak çiçek talebinde bulunabilecek.