Başkan Recep Gürkan, ATV AVRUPA'nın canlı yayın konuğu

2014-06-13 18:39:00
Başkan Recep Gürkan, ATV AVRUPA'nın canlı yayın konuğu
  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 15 HAZİRAN PAZAR günü saat 13.10’da ATV AVRUPA’da EKOPAZAR programının canlı yayın konuğu olacak.   Ekovitrin Medya Grubunun hazırladığı, ATV AVRUPA’da yayınlanan ve Türkiye dahil 57 ülkede yayınlanan EKOPAZAR, ekonomi dünyasındaki en son gelişmeleri ekrana yansıtarak, iş dünyasının tam 19 yıldır aralıksız takip ettiği, ekranların en çok izlenen ekonomi programı olarak gösteriliyor. EKOPAZAR’DA bu hafta, Trakya'nın batıya açılan kapısı Edirne'yi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan canlı yayın konuğu olarak izleyicilere anlatacak.