Başkan Gürkan; “Edirne’yi engelsiz şehir haline getireceğiz”

2014-05-12 08:42:00
Başkan Gürkan; “Edirne’yi engelsiz şehir haline getireceğiz”
                          Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Engelliler Haftası dolayısıyla Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, etkinlikte yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Engelliler haftasında değerli kardeşlerimizle, dostlarımızla birlikte olduk. Bir gün hepimizin engelli olabileceği gerçeğini unutmadan, Edirne’yi herkes için engelsiz bir şehir haline getirmenin mücadelesini vereceğiz. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için atılacak her yeni adıma ve sergilenecek duyarlı yaklaşımlara şahsım ve Edirne Belediyesi olarak Edirne’de yaşayan herkesin mutluluğu ve huzuru için katkı vermeye devam edeceğiz.”