876 KAN BAĞIŞÇISI SAYISINA ULAŞTILAR

Kan Bağışı Haftası kapsamında Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ziyaret eden Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri kampanyalarla "876 kan bağışçısı" sayısına ulaşmanın mutluluğunu paylaşarak, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Edirne Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

2022-05-11 12:36:38
876 KAN BAĞIŞÇISI SAYISINA ULAŞTILAR

Öğrencilerin aktif katılımının olduğu yenilikçi projelerle "kan bağışı" konusunda bilinç oluşturmayı başardıklarını söyleyen Okul Müdürü Demet Fisek, önümüzdeki yıllarda da kampanyaların süreceğinin müjdesini verdi.

Bu yıl düzenlenen "#Sensiz Olmaz" isimli kampanyanın detaylarına değinen öğretmenleri Fettah Şen ise “Kampanyayı temelde 3 amaca hizmet edecek kurguyla plânladık. Öğrencilerimizi kan bağışı konusunda bilinçlendirmek ve hiç tanımadığı bir insan için yardım yapmanın mutluluğunu yaşatmak. Sınıflar arasında futbol ve voleybol turnuvası düzenleyerek öğrencilerimizin spor yapmasını sağlamak. Bu kampanyada başarılı çalışmalar gösteren öğrencilerimizi Çanakkale'ye götürerek bu toprakları kanlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi anmak ve şükranlarımızı sunmak” dedi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek, kan bağışının önemine dikkat çekti.