4.Uluslararası Meriç Klasik Otomobil Rallisi Start aldı

2014-05-09 18:26:00
4.Uluslararası Meriç Klasik Otomobil Rallisi Start aldı
Trakya Klasik Otomobilciler Derneği ve Plovdiv Klasik Otomobilciler Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu, 4.Uluslararası Meriç Klasik Otomobil Rallisi 09.05.2014 Cuma (bugün) Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinden start aldı. Edirne Belediye Başkanlığının büyük destekleriyle düzenlenen 4.Uluslararası Meriç Klasik Otomobil Rallisi, 35 aracın Kapıkule sınır kapısından giriş yapmasıyla 1.etap tamamlanmıştır. Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu’nun Kapıkule sınır kapısında karşıladığı araçlar, 10 Mayıs Cumartesi günü 2.etap ‘a devam etmek üzere Uzunköprü’ye gideceklerdir. 11 Mayıs Pazar günü 3. Etap olarak Pazarkule sınır kapısından Yunanistan’ın Dedeağaç şehrine geçerek 4.Uluslararası Meriç Klasik Otomobil Rallisi’ni tamamlayacaklardır.