4 NUMARALI HATTA YENİ DÜZENLEME

Vatandaşlardan gelen talepler, güzergah üzerinde ki araç parklanmaları ve alt yapı çalışmalarının devam etmesi sebebiyle yolculara daha konforlu, rahat ve güvenilir toplu taşıma hizmeti verilebilmesi adına Edirne Belediyesi Meclis Kararıyla, 4 Numaralı hatta Gazimihal’ den başlayarak Atatürk Bulvarı üzerinden Şehit İstiklal Vardar Caddesi de güzergah içerisine dahil edildi. 17 Nisan Pazartesi Günü’nden itibaren 4 Numaralı Hat, yapılan bu düzenleme ile vatandaşlara hizmet verecek.

2023-04-13 13:48:56
4 NUMARALI HATTA YENİ DÜZENLEME

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklama ile Belediye Meclisi Kararı ile 4 Nolu Hatta bazı değişikliklerin yapıldığını duyurdu.

Buna göre, yapılan bu düzenleme ile 4 Nolu Hat; (Gazimihal-İstasyon Mahallesi) hattı Selamsız Sokak, Eski İstanbul Caddesi ve Uzunkaldırım Caddesini kullanmak yerine Gazimihal depolama alanından kalkış yaparak Atatürk Bulvarını takiben Bankalar, Orduevi, Ayşekadın duraklarından Şehit İstiklal Vardar Caddesi istikametinden Abdurrahman Mahallesi, Kirişhane ve İstasyon mahallelerimize hizmet verecek olup, bu toplu ulaşım araçları güzergâhta ki seferlerine 17.04.2023 Pazartesi günü saat 07.30’ da başlayarak, 20-30 dakika aralıklar ile hizmetine devam edecek.