100. YILDA KAMUCU TAVIR VE GELECEĞE BAKIŞ

CHP Parti Meclis Üyesi Gökhan Günaydın, Prof. Dr. Haluk Levent, Gazeteci Ozan Gündoğdu, Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven ve CHP Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman Edirne’de 100 Yılda Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış” isimli panelde buluşuyor.

2022-10-25 08:22:14
100. YILDA KAMUCU TAVIR VE GELECEĞE BAKIŞ

Edirne Belediyesi, Birleşik Kamu İş ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü işbirliğinde kamucu yaklaşımın gelişmesi adına 26 Ekim Çarşamba Günü Saat: 17.00-20.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda “100 Yılda Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış” isimli panel düzenlenecek.

Panelin açılış konuşmalarını ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Akademisyen Egemen Ilgın ve Birleşik Kamu-İş Edirne İl Başkanı Nedim Zobar yapacak.

Moderatörlüğünü Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven’in yapacağı panelde CHP Parti Meclis Üyesi Gökhan Günaydın, Prof. Dr. Haluk Levent, Gazeteci Ozan Gündoğdu ile CHP Parti Meclis Üyesi Yaşar Seyman yer alacak.