100. YILDA HALUK LEVENT COŞKUSU

Edirne’nin Kurtuluşunun 100. yılında, ünlü sanatçı Haluk Levent Edirneliler ile buluştu. Edirne’deki anılarını da anlatan Haluk Levent, söylediği şarkılarla hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

2022-11-26 10:25:45
100. YILDA HALUK LEVENT COŞKUSU

Edirne Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen konserde ünlü sanatçı Haluk Levent, sahne aldı. Konseri Edirne Başkanı Recep Gürkan, eşi Esra Gürkan, İsmet İnönü’nün torunu Gülsün Bilgehan da izledi. Haluk Levent, konser sırasında zaman zaman sahneden inerek, hayranlarının yanına gitti, şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Haluk Levent ayrıca konser sırasında yaptığı Edirne şarkısını da yine Edirneliler ile birlikte seslendirdi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan da sanatçıya Edirne’de sahne aldığı için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, burada yaptığı konuşmada “Bugün Edirne’nin Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Kazım Karabekir ve tüm Kuvâ-yi Milliyeciler tarafından kurtarıldığı günün 100. yıl dönümü.  Bugün bu meydanda özgürce gezebiliyor, eğlenebiliyorsak, hepsini Mustafa Kemal Atatürk’e ve Kuvâ-yi Milliye kahramanlarına borçluyuz” diyerek, kendilerini bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan Haluk Levent’e teşekkür etti.

Ünlü sanatçı konserini İzmir Marşı’nı söyleyerek, sonlandırdı.