100. YIL COŞKUSUNDA BULUŞALIM

Edirne Belediye Başkanlığı, ünlü sanatçı Haluk Levent’i Edirne’nin Kurtuluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında 25 Kasım Cuma günü akşamı Edirnelilerle buluşturuyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 100. Yıl etkinlikleri kapsamında aynı gün belediye tarafından yaptırılan 100. Yıl Anıtı’nın da açılışını yapacaklarını söyledi.

2022-11-17 12:26:37
100. YIL COŞKUSUNDA BULUŞALIM

25 Kasım Cuma günü, Edirne kurtuluşunun 100. Yılı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Edirne Belediyesi resmi törenlerin ardından, bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Bu kapsamda aynı gün saat 15’te Hıdırlık Tepesi’nde Belediye tarafından yaptırılan, 100. Yıl Anıtı’nın açılışı için tören düzenlenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Heykeltraş Hüsnü Ertuğ Atlı tarafından yapılan ve yerine monte edilmeye başlanan anıtın özgürlük ve bağımsızlığın simgesi olduğunu söyledi.

Edirne Belediye Başkanlığı ayrıca, ünlü sanatçı Haluk Levent’i Edirne’nin Kurtuluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında 25 Kasım Cuma günü akşamı saat 21’de Saraçlar Caddesi’nde Edirnelilerle buluşturacak. 100. Yıl coşkusunu tüm Edirnelilerle birlikte yaşamak istediklerini kaydeden Belediye Başkanı Recep Gürkan herkesi 100. Yıl Kurtuluş Konseri’ne davet etti.