8. GAZETECİ GÖZÜYLE KIRKPINAR FOTOĞRAF YARIŞMASI'NA BAŞVURULAR BAŞLADI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ‘Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Gazeteci gözüyle en iyi Kırkpınar fotoğraflarının yarışacağı yarışmanın başvuruları 30 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek. Yarışma bu yıl dijital ortamda gerçekleştirilecek ve birinci seçilen eserin sahibi 2 bin 500 TL para ödülü kazanacak.

8. GAZETECİ GÖZÜYLE KIRKPINAR FOTOĞRAF YARIŞMASI'NA BAŞVURULAR BAŞLADI

Yarışmada birinciye 2 bin 500 TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin 500 TL, Belediye Özel Ödülü’nü kazanan gazeteciye 1000 TL, 20 adet sergileme-satın alma ödülünü kazanan 20 kişiye 300 TL para ödülü verilecektir.

Yarışmaya katılmak isteyen her yarışmacının en fazla 4 adet fotoğrafını (dijital ortamda (DVD/CD) en genç 30 Mayıs Perşembe Günü Saat:17.30’a kadar Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekiyor.

►YARIŞMANIN ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYIN

►KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYIN