Bakan İdris Güllüce ziyaret etti

2014-12-23 15:27:00
Bakan İdris Güllüce ziyaret etti
              Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, makamında ziyaret etti.           Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Edirne’yi ziyareti kapsamında, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.           Kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bakan İdris Güllüce ve beraberinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’e, Atatürk Odası hakkında bilgiler vererek, Belediye Binası’nı gezdirdi.           Güllüce, Edirne’nin muhteşem bir şehir olduğunu ifade ederek, Başkan Recep Gürkan’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bakan İdris Gülüce’ye Edirnekari tablo hediye etti.