656 KIRKPINAR AKREDİTASYON

14 Temmuz 2017 - 13:13

Sayın Medya Temsilcisi;

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 10-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali için akreditasyon başvuruları başlamıştır. Medya mensuplarının başvuru taleplerini en geç 15 Haziran 2017 Saat: 17.30’a kadar bildirmeleri gerekmektedir.

Bu tarihten sonra gelecek başvuruların kesinlikle kabul edilmeyeceğini bilgilerinize sunarız.

Başvuru sahibi olarak, 2016 yılında Kırkpınar’a ilişkin yapılmış haberler / katıldığı fotoğraf yarışmaları, sergiler vs. haber kupürlerini. (Pdf ya da jpg formatında) [email protected] mail adresine gönderebilirsiniz.

Dijital olarak gönderilmesi gereken akreditasyon için gerekli evraklar aşağıdaki gibidir:

1. Tam ve eksiksiz doldurulmuş başvuru formu,
  2. Vesikalık fotoğraf,