657. KIRKPINAR AKREDİTASYON BAŞVURULARI BAŞLADI

657. KIRKPINAR AKREDİTASYON BAŞVURULARI BAŞLADI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 09-15 Temmuz 2018 tarihlerinde 657’incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreş Festivali’ne katılım sağlamak isteyen basın mensupları için akreditasyon başvuruları başladı. Fotoğraf sanatçılarının başvuruları ise TFSF’den gelecek liste kapsamında kabul edilecektir.

14 Mayıs 2018 - 13:38

Ulusal, yerel ve yabancı basın mensupları www.edirne.bel.tr adresinden istenilen belgeleri tamamlayarak başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda Edirne Belediyesi Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde 3 ayrı başvuru formu hazırladı. Edirne Belediyesi tarafından bu yıl da ulusal basın mensupları için Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü tarafından verilen ‘Sarı Basın Kart’ şartı getirdi. Sarı Basın Kartı olmayanların başvuruları geçerli sayılmayacak. 657. Kırkpınar akreditasyonları için son başvuru tarihi 15 Haziran 2018 tarihi olarak belirlendi. Bu tarihten sonra yapılacak olan akredite başvuruları kabul edilmeyecek. Yetkililer, akreditasyon başvurusu yapmış olmanın; akreditasyonların kabul edileceği anlamına gelmediğini; akreditasyon başvurularının akreditasyonların değerlendirilmesini yaptıktan sonra, kabul edilenlere geri dönüş yapılarak bilgi verileceğini ve giriş kartı düzenleneceğini söyledi.

Ayrıca fotoğraf sanatçılarının akreditasyonları ise Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek. Edirne Belediyesi, TFSF’den gelecek isim listesi kapsamında, fotoğraf sanatçılarının akreditasyon işlemlerini gerçekleştirilecek. TFSF haricinde gelen başvurular kabul edilmeyecek.

• YAKUP ÖNAL / ŞARKÖYÜN SESİ GAZETESİ/ HÜRRİYET SEYAHAT
    4 ay önce
    Haberturk köşe yazarı Fatih Altaylı sarı basın kartı kul***mıyor.. 16 yıldır gazete çıkarıyorum.. ulusal basında 26 yıl çalıştım.. sarı basın kartı kul***mıyorum.. Yerel basını adam yerine koymuyorsanız gazetemizin e-posta adresine yaptığınız çalışmaları niçin gönderiyorsunuz.. bu çelişki değil mi..
EDİRNE BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI GÜNDEMİ