MADDE BAĞIMLILIĞI SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2015-05-05 11:01:48
MADDE BAĞIMLILIĞI SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Edirne Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, mahalle kahvehanelerinde başlatılan Madde Bağımlılığı Seminerleri, Karaağaç Mahallesi ile devam etti.

Karaağaç Mahalle kahvehanesinde düzenlenen madde bağımlılığı ile mücadele seminerine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi’nde görevli Uzm.Psikolojik Danışman Esra Selvi tarafından verilen eğitim sonunda, vatandaşlar sorular sorarak, madde bağımlılığı ile ilgili merak ettiklerini öğrendiler. Karaağaç Mahallesi sakinleri, Edirne Belediyesi’nin bu tür uygulamalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerini ilettiler.

JUDOCULARA EĞİTİM VERİLDİ

Edirne Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında sürdürülen madde bağımlılığı ile mücadele seminerleri, Edirne Olimpik judo Milli takım sporcuları ve Edirne Judo Kulübü veli ve öğrencilerine de verildi. Öğrenci ve veliler seminer için teşekkür ederek, bu tür seminerlerin gerçekten önemli ve faydalı olduğunu belirttiler.